Advies nodig?

Vind je het lastig om wat te bestellen? Of heb je vragen over pasvorm en maatvoering? Neem dan contact op via de chatfunctie rechtsonder in je scherm of stuur een mailtje: info@rebelscurvyfashion.nl. Bellen mag natuurlijk ook: (013) 7857505.

 

Afhalen van je bestelling

Heb je afhalen aangevinkt tijdens het bestellen? Dan krijg je een mailtje zodra je bestelling klaarligt. In de meeste gevallen is dat de volgende werkdag al. Je kunt je bestelling met bewijs van aankoop afhalen in de winkel: Hoogstraat 8, 5061 EV Oisterwijk.

Ruilen

Wil je ruilen? Dat kan éénmalig in het geval van eenzelfde artikel, vermeldt op de factuur welke maat je wilt hebben en dan krijg je deze kosteloos opgestuurd. De kosten voor retourzenden zijn wel voor eigen rekening. Sale artikelen mogen niet geruild worden, deze mogen wel retour, zie ook het retourbeleid hieronder m.b.t. sale artikelen.

Retourneren

Toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Dan mag je je item(s) binnen 14 dagen retourneren. Je items moeten in de originele staat met de labels eraan, ongedragen, onbeschadigd en ongewassen teruggestuurd worden. Voldoet je retournering niet aan deze eisen dan kunnen we je retour niet accepteren. 

Retourkosten zijn voor eigen rekening. Voor items uit de sale geldt een retourperiode van 7 dagen. Items die 70% afgeprijsd zijn mogen niet retour. Stuur je pakje retour naar: Rebels, Hoogstraat 8, 5061 EV Oisterwijk of gebruik het retouretiket wat bij je bestelling zit.

 

Terugbetaling

Zodra we de artikelen hebben ontvangen en de retour is goedgekeurd, ontvang je binnen een aantal dagen het aankoopbedrag van je retour terug op je rekening. Betalingen die via Ideal zijn gedaan staan binnen 5-10 werkdagen op je rekening. Betalingen via PayPal worden direct teruggestort. Terugbetaling vindt automatisch plaats op het rekeningnummer waarmee de originele betaling is gedaan. 

 

Rebels verzendt naar de volgende landen:

Nederland €5,95, vanaf €50,- gratis verzending

België: verzendkosten €9,-

Duitsland: verzendkosten €9,25

Nog even dit:

- Retourkosten zijn dus voor eigen rekening

- Bij ruilen betalen wij de verzendkosten (uitgezonderd sale)

- Risico van verzending ligt bij de klant

- Oorbellen en panty's kunnen niet geretourneerd worden i.v.m. hygiëne

- Geen garantie op accessoires

© 2019 by Els van Rebels

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon