Sorteer op
per pagina
 • Fox Factor Niki Eagle Blue - Skinny jeans
  Fox Factor Niki Eagle Blue - Skinny jeans

  Deze skinny jeans in Eagle Blue van Fox Factor is gemáákt voor jouw curves en heeft de perfecte fit: ze volgt jouw rondingen en zit mooi aansluitend zonder gapend gat in de rug. Hij zit ook heerlijk hoog en is lekker flexibel.…

  € 99,95
 • Fox Factor Niki Mystic Black - Skinny jeans
  Fox Factor Niki Mystic Black - Skinny jeans

  Deze skinny jeans in Mystic black van Fox Factor is gemáákt voor jouw curves en heeft de perfecte fit: ze volgt jouw rondingen en zit mooi aansluitend zonder gapend gat in de rug. Hij zit ook heerlijk hoog en is lekker flexibel.…

  € 89,95
 • High waist jeans Sophia in blue
  High waist jeans Sophia in blue

  Skinny fit high waisted five pocket jeans van Vero Moda met stretch. Door de hoge taille laat deze jeans je curves mooi uitkomen.

  € 44,99
 • Only Willy regular jeans in blue denim
  Only Willy regular jeans in blue denim

  De bekende 5 pocket jeans model Willy in een blauwe wassing van een heerlijk comfortabele zachte maar stevige en elastische stretch. De jeans heeft een 'onafgewerkte' zoom en kleine destroyed details. De jeans is lengte 32

  € 54,99
 • Only Augusta patch
  Only Augusta patch

  De 5 pocket jeans model Augusta in een lichtblauwe wassing met donkere patchwork van een heerlijk comfortabele zachte en elastische stretch. Leuk met een paar stoere sneakers!

  € 39,99
 • Only Willy jeans in mid blue
  Only Willy jeans in mid blue

  De bekende 5 pocket jeans model Willy in een midden blauwe wassing van een heerlijk comfortabele zachte maar stevige en elastische stretch. De jeans heeft een 'onafgewerkte' zoom.

  € 49,99
 • Only Wiser jeans in blue
  Only Wiser jeans in blue

  Mooie skinny in een blauwe wassing, gemaakt van een heerlijk comfortabele zachte, maar stevige en elastische stretch. De jeans heeft een 32" lengte en een regular waist.

  € 59,99
 • Only Wiser jeans
  Only Wiser jeans

  Mooie skinny in een zwarte wassing, gemaakt van een heerlijk comfortabele zachte, maar stevige en elastische stretch. De jeans heeft een 32" lengte en een regular waist.

  € 59,99
 • Only Willy jeans blue black denim
  Only Willy jeans blue black denim

  De bekende 5 pocket jeans model Willy in een diep donkerblauwe wassing, gemaakt van een heerlijk comfortabele zachte, maar stevige en elastische stretch. De jeans heeft een 'onafgewerkte' zoom. 32" lengte.

  € 49,99
 • Only Willy jeans destroyed in black
  Only Willy jeans destroyed in black

  De bekende 5 pocket jeans model Willy in een zwarte wassing met destroyed stukken, gemaakt van een heerlijk comfortabele zachte, maar stevige en elastische stretch. De jeans heeft een 'onafgewerkte' zoom. 32" lengte.

  € 54,99
 • Only Willy jeans in Light Blue
  Only Willy jeans in Light Blue

  De bekende 5 pocket jeans model Willy in een light blue wassing, gemaakt van een heerlijk comfortabele zachte, maar stevige en elastische stretch. De jeans heeft een 'onafgewerkte' zoom. Lengte: 30" en 32".

  € 49,99
 • Only Willy jeans in Dark Blue
  Only Willy jeans in Dark Blue

  De bekende 5 pocket jeans model Willy in een dark blue wassing, gemaakt van een heerlijk comfortabele zachte, maar stevige en elastische stretch. De jeans heeft een 'onafgewerkte' zoom. Lengte maat is 32.

  € 49,99
 • Only Willy jeans in gewassen grijs
  Only Willy jeans in gewassen grijs

  De bekende 5 pocket jeans model Willy in een grijs gewassen look van een heerlijk comfortabele zachte maar stevige en elastische stretch. De jeans heeft een 'onafgewerkte' zoom.

  € 49,99
 • Only Willy jeans in gewassen zwart
  Only Willy jeans in gewassen zwart

  5 pocket jeans in black washed look met regular waist. Een heerlijke jeans die lekker veel stretch heeft en zacht aanvoelt. De jeans is op enkellengte en heeft een gerafelde zoom. Verkrijgbaar in lengtematen 30", 32" en 34".

  € 49,99
 • Skinny shape jeans Maya dark blue
  Skinny shape jeans Maya dark blue

  Skinny shape jeans Maya in dark blue. Deze 5-pocket skinny shaped je buik en billen en valt mooi slank op het been. 32" lengte.

  € 59,99
 • High waisted skinny jeans Laola
  High waisted skinny jeans Laola

  Highwaist skinny jeans Laola in light blue stone wash. Deze 5-pocket skinny valt mooi slank op het been. 32" lengte.

  € 39,99
 • Fox Factor Niki Ice Blue - Cropped skinny jeans
  Fox Factor Niki Ice Blue - Cropped skinny jeans

  Deze cropped skinny jeans (lengte 29") in Ice Blue van Fox Factor is gemáákt voor jouw curves en heeft de perfecte fit: ze volgt jouw rondingen en zit mooi aansluitend zonder gapend gat in de rug. Hij zit ook heerlijk hoog en is…

  € 99,95
 • Fox Factor Niki Rebel Blue - Skinny jeans
  Fox Factor Niki Rebel Blue - Skinny jeans

  Deze skinny jeans in Rebel Blue van Fox Factor is gemáákt voor jouw curves en heeft de perfecte fit: ze volgt jouw rondingen en zit mooi aansluitend zonder gapend gat in de rug. Hij zit ook heerlijk hoog en is lekker flexibel.…

  € 99,95
 • Skinny destroyed jeans Loral
  Skinny destroyed jeans Loral

  Skinny jeans met regular waist en destroyed plekken. De jeans heeft 5 pockets en een middenblauwe wassing.

  € 49,99
 • Willy met regular zoom
  Willy met regular zoom

  De bekende 5 pocket jeans model Willy in een blauwe wassing, gemaakt van een heerlijk comfortabele zachte, maar stevige en elastische stretch. De jeans heeft een normale zoom. Lengte maat is 32. Valt klein, neem een maatje groter.

  € 49,99
 • Only Willy destroyed jeans in Light Blue
  Only Willy destroyed jeans in Light Blue

  De bekende 5 pocket jeans model Willy in een light blue wassing met destroyed stukken, gemaakt van een heerlijk comfortabele zachte, maar stevige en elastische stretch. De jeans heeft een 'onafgewerkte' zoom. Lengte maat is 32.…

  € 59,99
 • Skinny jeans Laola in zwart
  Skinny jeans Laola in zwart

  Highwaist skinny jeans in een zwarte wassing. Deze 5-pocket skinny valt mooi slank op het been. 32" lengte. Valt een maatje kleiner uit dus neem een maatje groter.

  € 39,99
 • Only Willy jeans destroyed knee
  Only Willy jeans destroyed knee

  De bekende 5 pocket jeans model Willy in een lichtblauwe wassing met destroyed stukken en gerafelde zoom. De jeans is op enkel lengte en gemaakt van een heerlijk comfortabele zachte, maar stevige en elastische stretchdenim. Lengte…

  € 59,99
 • Faithlora, superhighwaisted jeans in light blue
  Faithlora, superhighwaisted jeans in light blue

  Skinny fit high waisted five pocket jeans van Vero Moda met stretch. Door de hoge taille laat deze jeans je curves mooi uitkomen. Binnenbeenlengte: 78 cm in maat 46.

  € 39,99
Sorteer op
per pagina
© 2020 - 2022 Rebels | sitemap | rss