Kan ik een item reserveren?
- Dat kan uitsluitend door een bestelling te plaatsen in de webshop en bij het betalen de optie ‘afhalen bij winkelier’ aan te vinken. Zo betaal je geen verzendkosten en hangen wij het voor je klaar. De bestelling moet dan binnen 2 weken worden afgehaald. Is het item niet naar wens? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag retour.
 

Wanneer wordt mijn bestelling ingepakt? 
- Wij proberen je bestelling zo snel mogelijk in te pakken, maar dit is i.v.m. drukte in de winkel niet altijd mogelijk. Daarom houden wij verzending binnen 2-3 werkdagen aan. Plaats je een bestelling op vrijdagmiddag 14:00? Dan wordt je bestelling pas dinsdag opgepikt. Is je bestelling toch wat eerder, dan heb je geluk ;)
 

Waar blijft mijn bestelling? 
- ​Zodra je bestelling rebels verlaat ontvang je een e-mail met een track & trace code en kun je je pakketje volgen. Het kan soms gebeuren dat je pakketje er langer over doet dan normaal, hier hebben wij geen invloed op. Is je pakketje na 5 werkdagen nog niet binnen, neem dan contact met ons op. 
 

Kan ik mijn bestelling ophalen bij een afhaalpunt? 
- Je kunt bij het afrekenen ervoor kiezen om je bestelling te laten leveren bij een PostNL-afhaalpunt. Je ziet dan alle afhaalpunten bij jou in de buurt. ​Zodra je bestelling in de door jou gekozen locatie is aangekomen, ontvang je een e-mail van PostNL. Dan heb je 7 dagen de tijd om je bestelling af te halen. Mocht je je bestelling niet afhalen in deze periode, dan zal deze automatisch teruggestuurd worden naar Rebels en houden we de verzendkosten in.
 

Ik heb geen printer, hoe kan ik retourneren?
- ​Indien je geen printer hebt mag je je retour ook op de bijgeleverde factuur schrijven en meesturen.
 

Informatie over pasvormen: Valt het item op maat?
- ​
Items vallen op maat tenzij anders omschreven, in de omschrijving, van het desbetreffende artikel in de webshop.


Waarom is mijn bestelling of artikel geannuleerd?
- ​Het gebeurt weleens dat een webshop bestelling kruist met een aankoop in de winkel. Hierdoor kan het dan voorkomen dat je item er niet meer is. Mocht dit het geval zijn dan ontvang je van ons een e-mail en wordt het artikel aan je terugbetaald. 
 

Kunnen jullie mij een berichtje sturen als een artikel weer op voorraad is? 
- ​Nee helaas kunnen we dat niet bijhouden. Op instagram zijn we erg actief en plaatsen we meteen als iets nieuw binnen is. Ook vind je op de website een kopje ‘nieuw’ waar alle items in staan die net binnen zijn. 


Ik heb een probleem met mijn bestelling
- ​Ontbreekt er een artikel, is er iets kapot of heb je iets anders geleverd gekregen? Neem dan te allen tijde contact met ons op. Zo zoeken we naar een passende oplossing.


Wanneer wordt mijn retour terugbetaald? 
- ​Zodra je retour bij rebels is aangekomen wordt deze verwerkt en meteen terugbetaald, je ontvangt hiervan een e-mail. Dit gaat op dezelfde manier als hoe je de betaling hebt gedaan. Dit kan tot 10 werkdagen duren. 


Ik heb problemen met het inloggen op mijn account
- ​Om een bestelling te kunnen plaatsen hoef je niet persé in te loggen. Het is dus geen ramp als je je gegevens niet meer weet. 


Wat is jullie retourbeleid? 
- Alles over ons retourbeleid van de webshop kun je vinden onder het kopje retourneren onderaan de website of klik hier.

Nemen jullie cadeaubonnen aan? 
- ​Wij nemen enkel cadeaubonnen van Rebels en Oisterwijk bonnen aan. Fashion cheque en VVV-bonnen kunnen helaas niet bij ons verzilverd worden.


 

© 2020 - 2024 Rebels | sitemap | rss