REBELS CURVY FASHION

Rebels is ontstaan uit de blog van Els Sprenkeling, van oorsprong grafisch ontwerpster en styliste. Na 10 jaar bloggen en de styling en social media te hebben gedaan voor allerlei labels en bedrijven was het nu tijd om alle krachten te bundelen in een eigen stenen winkel in Oisterwijk met de allerleukste fashion. Rebels was geboren!
 

ECHTE FASHION VOOR CURVY GIRLS

Rebels gaat voor echte fashion. 'Wij curvy girls' zijn geen aliens en we willen, net als onze vriendinnen met een reguliere maat, ook dragen wat nu hot & happening is. Rebels is daarom altijd op zoek naar de leukste items voor de winkel en helpt jou je outfits te stylen en je te laten zien hoe je bepaalde items kunt dragen om zo het beste uit jouw curves te halen want je bent trots op je curves en die mogen gezien worden!​

Rebels is lekker actief op social media en met name Instagram, hier inspireren we je met filmpjes door alle kleding door te passen en te laten zien hoe een bepaald kledingstuk valt en geven we je een heleboel tips. ‘We willen je graag een beetje uit je comfort zone halen, want daar gebeuren de leukste dingen en ontstaan de leukste outfits. Fashion is namelijk hartstikke fun en dat willen we je laten zien!
 

PLUSSIZE MODEWINKEL

Van dinsdag t/m zaterdag kun je bij Rebels terecht in de winkel maar ook online kun je naar hartelust shoppen. Onze webshop is namelijk 24/7 open en shop je de leukste merken zoals Only Carmakoma, Vero Moda Curve, Zizzi, Zoey, Zhenzi, Yesta, Mat Fashion, Exxcellent en Fox Factor jeans.

Niets missen? Volg ons dan op social media of meld je hier aan voor de nieuwsbrief. Don't worry, we spammen je mailbox niet vol maar houden je wel op de hoogte van de sale en leuke acties. 

We looove to see you and hear you!​

© 2020 - 2024 Rebels | sitemap | rss